"S for the simply, E is for the ecstasy, X is just to mark the spot because that's the one you really want."

Kuuntelen Nickelbackin S.E.X biisiä. Sanat on jännät ja hyvä kappale. Samoin saman yhtyeen Burn It To The Ground biisi kuulostaa minusta todella hyvältä. 

Olen lueskellut Aamunkoita mukavasti eteenpäin. Menen jossakin sivulla 490 paikkeilla. Hyvin mielenkiintoinen kirja, asiat on sekoitettu mukavasti, ettei jutut ole niin yksinkertaisia, vaikka välillä tulee niitä ärsyttäviä "Kaikki on täydellisesti hyvin ja kaikki ovat onnelisia" kohtia. Se vie kirjasta hieman mielenkiintoa toisinaan, mutta enpä ole viitsinyt lopettaakaan lukemista, sillä mielenkiintoa on ylläpitänyt sitten muut tekijät. Hyvä vastapaino tuolle 'kaikki hyvin' osiolle. Tosin nyt tulee hieman jännitystäkin peliin, uusi juonenkäänne.

Isäinpäivä, onnittelut kaikille isille. Minä leivoin isälle suklaakakun ja sulatin päälle valkosuklaa kuorrutuksen. Maistui todella hyvälle, pitää tehdä joskus toisekin :-)

Nyt soi Evanescencen Thoughtless, hyvä biisi, voi kuunnella melkein millä mielialalla tahansa. Se on tarpeeksi raivokas suutuksissa olevalle, tarpeeksi rauhallinen hyvällä tuulella olevalle ja kun ei keksi mitään kuunneltavaa, niin yksinkertaisesi tuo on vain hyvää kuunneltavaa.

Pitäisi tehdä YH:n jotakin monistetehtäviä. Ei kyllä jaksaisi enää yhtään, opettaja on ylituputtanut niitä meille. Monisteessa on yleensä joko talukko tai joku teksti ja niistä tulkitaan a, b, c, d ja e kohdat sitten pitkästi eri asioita. Ja noita monisteita kun laskin oli ainakin joku 6 tai 5 :P Eipä huvittanut tehdä montaa peräkkäin. Noh jotakin aikaseksi jotakin ja ei edes kauheaa hätää tarvitse kärsiä, pitää ehtiä tekemään ne vain ennen koetta, joka on joskus parin viikon päästä.

Olisikohan jotakin sanottavaa vielä... Mmh, enpä tiedä. Tuli syötyä kakkua tänään ihan kivasti. Siinä kai tämä päivä. Kirjoitellaan, heis.

-Oct