Puolen kesälomaa ollut menossa. Onneksi nyt tulee pieni ns. tauko, jolloin ei ole paljon mitään, paitsi kaverin kanssa hengailua ja pari konserttia pitää käydä vielä läpi kuuntelemassa. Eilen saavuin laivalta takaisin kotiin. Maanantaina varattiin liput ja samaisena päivänä lähdettiin sitten laivalle :D Että näin tällä kertaa. Oli ihan kivaa, olin isän, sedän ja serkkuni kanssa siellä. Serkun kanssa tuli pistettyä ihan mukavasti pelikoneisiin rahaa. Onneksi silti jäi vähän edes rahaa käteenkin, mutta kyllä häviö oli suurempi kuin voitot.

Huomenna ystäväiseni saapuu meille ja roikkuu täällä viikon verran. Tällä hetkellä yksi kaverini on ystäväni luona ja poden aika suurta mustasukkaisuutta asiasta, mutta mitäs minä voin tehdä.

On ihan tylsää, ei mitään tekemistä. Olen siivonnut tänään huoneen, tai siis imuroinut ja vaihtanut petivaatteet, mutta siivoamista sekin. Lisäksi tuli leikattua nurmikkoakin vähäsen tuosta talon edustalta. Näyttää jotenkin paljon kivemmalta tuo nyt x).

Eipäs tulekkaan mieleen mitään muuta kirjoitettavaa nyt. On vain tylsää ja kuuntelen musiikkia. Voisi keksiä jotakin tekemistä...

-Octavarium